FOTO VIDEO Accident rutier în intersecția Brotăcei

În urma neacordării de prioritate, două persoane din taxi au fost rănite

Două persoane, pasagere într-un taxi au fost rănite după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier în intersecția din Zona Brotăcei.

Potrivit primelor cercetări, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate din partea șoferului unui autoturism care urca pe strada Adamclisi, iar în intersecție a intrat în impact cu taxiul care avea prioritate. Pasagerii din autoturism, doi tineri, au suferit răni ușoare, primind îngrijiri medicale de la un echipaj al Serviciului de Ambulanță la fața locului.

Cazul este anchetat de către lucrătorii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*