Patru copiii au fost răniți în urma unui accident rutier în care a fost implicată și o căruță, în apropiere de localitatea Galeșu

Caruță pe Drum Național. FOTO Cătălin Schipor

Circulația pe drumurile publice a căruțelor noaptea și fără a fi semnalizate, continuă să facă victime. Patru minori au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a lovit o căruță.

Accidentul s-a produs în seara de 16 decembrie, în timp ce un bărbat de 26 de ani a condus un autoturism pe DJ 228A, dinspre localitatea Poarta Albă către localitatea Galeșu. La un moment dat, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, neînmatriculat, condus de un bărbat de 36 de ani, acesta fiind nesemnalizat corespunzător și fără a purta vestă reflectorizantă.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a patru minori, pasageri în autoturism, respectiv două fete de 13 ani și un băiat și o fată de 14 ani, care au fost preluați și transportați la spital de către echipajele SMUDR și SAJ.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*