FOTO Un camion a fost mistuit de flăcări în urma unui scurt circuit electric, între Mircea Vodă și Faclia

Un camion a luat foc în mers și a ars ca o torță. FOTO ISU Dobrogea

În dimineața de 9 august, un autocamion încărcat cu mase plastice a luat foc în mers, acest lucru întâmplându-se între localitățile Faclia și Mircea Vodă.

La locul evenimentului au fost trimise două echipaje ale ISU Dobrogea, formate din 12 pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. La ajungerea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat cuprinzând întreg autocamionul, fără ca pompierii să poată salva ceva. Aceștia au stabilit că cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*