FOTO Un „sportiv“ cu alba-neagra, săltat de polițiști din zona Satului de Vacanță din Constanța, a ajuns datorită perseverenței, în arest

Suspectul a fost reținut de către polițiști. FOTO IPJ Constanța

Un individ prins de polițiști pentru că organiza jocuri clandestine de alba – neagra, după ce a fost lăsat în libertate s-a întors în același loc, și a continuat activitatea infracțională, fiind iar prins de oamenii legii.

Suspectul, un individ de 23 de ani din orașul Aninoasa, județul Hunedoara s-a întâlnit prima dată cu polițiștii constănțeni de la Secția 1, pe 2 iunie, când a fost depistat în zona pasarelei pietonale care face legătura între Satul de Vacanță și stațiunea Mamaia, în timp ce organiza un joc de noroc, denumit ,,alba –neagra”. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de organizare de jocuri clandestine, tânărul fiind cercetat în stare de libertate.

Ulterior, la data de 28 iunie, polițiștii municipiului Constanța, Secția 1 Poliție, l-au depistat în flagrant delict pe tânărul în cauză, în aceeași locație, în timp ce organiza jocul de noroc, folosind trei cutii și o bilă.

În aceste condiții, polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânărul în cauză pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*