Incident la Acvariul din Constanța unde un bazin s-a spart, iar cioburile au rănit o persoană

Acvariul s-a spart și a rănit o persoană. FOTO adrian Bîlbă
Din cauze care încă nu au fost stabilite încă, un bazin cu pești din Acvariul Constanța s-a spart. O persoană a fost rănită, iar alarma s-a declanșat și toți vizitatorii au fost evacuați.
Peretele exterior al unui bazin cu geam dublu din Acvariul din Constanța în care se aflau crapi japonezi a cedat și s-a spart, iar o persoană a fost rănită.
„E un bazin spart, probabil de cineva, se face o anchetă, nu este cameră de supraveghere pe zona respectivă din păcate. Bazinul avea 4 tone de apă – 4 metri cubi de apă și în urma spergerii, cioburile au rănit o fată care se afla, am înțeles, cu spatele la bazin, fiindcă este tăiată în spate. 
A venit un echipaj SMURD, a fost banajată și transportată la spital. 
Acvariul a fost închis, am trimis niște oameni de la Delfinariu să ajute, să scoată apa, să strîngă cioburile pentru a putea redeschide cât mai repede“,a declarat dr. Adrian Bîlbă, directorul CMSN Constanța.
Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, o fată de 16 ani  a fost rănită în urma spargerii unui acvariu. În momentul ajungerii echipajului SMURD B la fața locului, lîn jurul orei 14.10, aceasta era conștientă, cooperantă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*