Un bărbat a decedat după ce a fost călcat de un camion în localitatea Dorobanțu

Accident mortal .FOTO CTnews.ro

Un grav accident s-a înregistrat în noaptea de joi 19 aprilie, pe raza localității Dorobanțu. Un șofer de camion nu a observat un pieton întins pe carosabil și l-a strivit.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, accidentul a avut loc în jurul orei 23.00 pe DN 2A, în interiorul localității Dorobanțu. Aici, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a condus un autotractor marca Scania, dinspre localitatea Nicolae Bălcescu către localitatea Crucea. Șoferul nu a observat un bărbat întins pe carosabil și a trecut peste el. La fața locului au fost trimise echipaje medicale și ale pompierilor de la Descarcerare din cadrul ISU Dobrogea, dar nu s-a mai putut face nimic pentru victimă – un bărbat de 63 de ani, care a fost declarată decedată.

Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*