FOTO Traficul rutier va fi resistematizat pe străzile delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca

Se resistematizează traficul rutier pe străzile delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca
Se resistematizează traficul rutier pe străzile delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca

Regimul de circulație va fi modificat începând de duminică, 2 august, șapte dintre străzile delimitate de bulevardul Mamaia și strada I.G. Duca.

Astfel, potrivit Primăriei Constanța:

  • strada Mihai Viteazu devine arteră cu sens unic, dinspre strada Călugăreni până în bulevardul Mamaia;
  • pe strada Călugăreni se schimbă sensul de mers, dinspre strada I.G. Duca spre strada Mihai Viteazu;
  • pe strada Țepeș Vodă se modifică sensul de circulație, se va circula dinspre strada Mihai Viteazu spre strada I.G. Duca;
  • pe strada Tudor Vladimirescu, regimul de sens unic va fi instituit dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia;
  • strada Sabinelor devine arteră cu sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca;
  • pe strada Dimitrie Bolintineanu se va circula dinspre strada I.G. Duca spre bulevardul Mamaia;
  • pe strada Dacia se instituie sens unic, dinspre bulevardul Mamaia spre strada I.G. Duca.

De asemenea, de duminică, 2 august, se modifică și traseele liniilor 44, 48, 51, 51b și 101:

  • traseele 48 și 101 vor circula pe sensul de mers către Consulatul Turc, astfel: str. Mihai Viteazu – bd. Mamaia – str. I.G.Duca – bd. Ferdinand;
  • traseele 44, 51, 51b vor circula spre Poarta 1 pe următorul itinerariu: str. I.G.Duca – bd. Mamaia – str. Mihai Viteazu- Poarta 1.

Pentru a veni în sprijinul călătorilor, pe bd. Mamaia va fi înființată o nouă statie, la aproximativ 30 de metri de la intersecția bd. Mamaia cu strada I.G.Duca.

  • traseele 44 și 51 vor circula pe sensul de deplasare către Casa de Cultură pe următorul itinerariu: Poarta 1- str. Mihai Viteazu – str. Țepeș Vodă – str. I.G .Duca.

Lucrările de resistematizare rutieră au loc în contextul reconfigurării urbane a bulevardului Mamaia. Carosabilul a fost modernizat pe tronsonul delimitat de strada Mihai Viteazu și strada I. G. Duca, iar în această săptămână echipele SC Confort Urban SRL vor interveni cu utilaje de frezare și asfaltare pe strada Mihai Viteazu, la intersecția cu strada Țepeș Vodă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*