FOTO VIDEO Descarcerarea a intervenit la un accident rutier în stațiunea Mamaia

Șoferul s-a ales cu câteva răni și o sperietură. FOTO ISU Dobrogea

Un conducător auto a suferit răni ușoare și s-a ales cu o sperietură zdravănă după ce a provocat un accident rutier în stațiunea Mamaia, în zona restaurantului Scoica. Circulația a fost blocată în zonă și a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16.00, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat în vârstă de de 45 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia nord , dinspre stațiunea Mamaia către orașul Năvodari, pe prima bandă.  La un moment dat nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers din prima în a doua bandă, moment în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 38 de ani.

În urma impactului, autoturismul a fost întors de-a latul șoselei, fiind prins între parapet și autoutilitară. La fața locului a intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare a ISU Dobrogea și un echipaj SMURD C din cadrul stației Midia. Victima a fost extrasa conștientă și preluata de echipajul medical pentru acordarea primului ajutor medical.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*