Trafic rutier blocat parțial pe strada Răscoalei din Constanța, până la sfârșitul săptămânii, din cauza unor lucrări ale RAJA

Trafic îngreunat ca urmare a lucrărilor. FOTO Cătălin SCHIPOR

Traficul rutier pe strada Răscoalei 1907 din municipiul Constanța, tronsonul delimitat de strada Cuza Vodă și bulevardul Ferdinand, va fi blocat de miercuri, 03 august, ora 08.00, până duminică, 07 august, ora 20.00.

Potrivit RAJA, restricționarea circulației este determinată de lucrările de reabilitare executate la nivelul colectorului de preluare a apelor uzate menajere din zonă. Ca urmare a prăbușirii acestuia, este necesară înlocuirea conductei pe o lungime de aproximativ 50 de metri.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții”, au transmis reprezentanții societății.

În perioada menționată, suprafața de desfășurare a intervenției va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală. De asemenea, a fost informată şi societatea CT BUS SA Constanța, care a luat măsuri pentru devierea traseelor mijloacelor de transport în comun.

Astfel, autobuzele liniilor 2-43, 5-40, 43C, 43M, N2-43 si N5-40 circulă pe traseu deviat, pe bulevardul Tomis. Devierea se face pe sensul de mers către Gara CFR, pe tronsonul cuprins între bulevardele Mamaia și Ferdinand. Totodată, stațiile „Piața Unirii” și „Colegiul Constantin Brătescu” vor fi temporar suspendate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*