Trafic restricționat pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța din cauza unei avarii RAJA

Traficul rutier în zona intervenției RAJA a fost restricționat.

Traficul rutier va fi restricționat, miercuri, pe banda a doua de circulație a străzii Mircea cel Bătrân din municipiul Constanța, pe tronsonul delimitat de bulevardul Mamaia și strada Nicolae Iorga.

Potrivit RAJA SA, măsura a fost luată în intervalul orar 10.00 – 13.00, pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe strada Mircea cel Bătrân. Locuitorii din zonă nu sunt afectați de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt”, au transmis reprezentanții societății.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*