FOTO Trafic rutier oprit pe DN 22, în zona Gura Dobrogei, în urma unui accident rutier

Accident rutier, cu un autoturism răsturnat, pe DN22, în zona Gura Dobrogei. FOTO: ISU Constanța

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 22, în zona localității Gura Dobrogei, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, la momentul actual, un autoturism este răsturnat, unul este ieșit în decor, iar cel de-al treilea a rămas pe carosabil.

„Din autoturismul răsturnat au rezultat trei victime: o femeie de 55 de ani, un bărbat de 54 de ani și o tânără de 26 de ani. Bărbatul de 54 de ani și tânăra de 26 de ani, sunt asistați medical de SMURD B2 Palas, iar femeia de 55 ani este asistată de medicul de pe elicopterul SMURD. Din autoturismul ieșit în decor a rezultat o victimă, o femeie de 35 de ani, care a refuzat momentan îngrijirile medicale, iar din mașina rămasă pe carosabil a rezultat o victima, un bărbat de 50 de ani, care primește îngrijiri medicale de la SMURD B2 Midia. Intervenția este încă în dinamică”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 60 de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*