VIDEO Poziția Europol Constanța după ce un polițist a îndreptat arma către o mașină în timpul protestului transportatorilor

Un polițist a îndreptat arma către o mașină în timpul protestului transportatorilor

Europol Constanța a reacționat în urma incidentului de aseară de la protestul transportatorilor când un polițist a îndreptat arma către o mașină în timpul protestului.

Redăm mai joi integral punctul de vedere al Europol Constanța.

“Este regretabil gestul facut de politistul din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale. Asta dovedeste inca o data ca oamenii politici care conduc MAI pun presiune excesiva pe politisti sa execute dispozitii/ordine care nu au niciun temei legal

As compara acest gest cu perioada din pandemie cand Marcel Vela si Guvernul de atunci, pentru a speria populatia si a-i ține în case, în timp ce ei furau miliarde pe achiziții cu cântec, s-a ordonat sa scoata armata pe strazi si vedeam militari cu armele la ei si cu autospeciale de armata, la cele mai vizibile intersectii, tot pentru a speria lumea

Acelasi lucru se intampla si acum. Actualei coalitii ii este frica de democratie si foloseste politistii/jandarmii sa intimideze protestatarii pentru a nu ajunge sa fie nevoiti sa dea socoteala pentru deciziile care i-au dus la sapa de lemn pe majiritatea fermierilor si transportatorilor. Este de condamnat decizia lui Predoiu de a accepta sa foloseasca politistii pe post de scut pentru a bloca dreptul constitutional de a manifesta” – Europol Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*