FOTO Spitalul Municipal Medgidia a primit donații de mobilier și instrumentar din partea organizației Crucea Roșie

Crucea Roşie Germană, în vizită la Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Subfiliala Crucea Roşie Medgidia a primit vizita colegilor de la Crucea Roşie Germană, colaborarea şi proiectele comune existând de aproximativ şase ani, implicarea constantă a Crucii Roșii Germania în comunitatea din municipiul Medgidia aducând beneficii de fiecare dată, în mod special prin dotările Spitalului Municipal Medgidia şi atenţia acordată stării de confort a pacienţilor.

În ultimii şase ani au fost renovate şi dotate mai multe secții ale Spitalului Municipal Medgidia datorită implicarii constante a Crucii Roșii Germania sub coordonarea Crucii Roşii Frankfurt şi a colaborării fructuoase pe care o are cu Subfiliala Crucea Roşie Medgidia.

Şi de această dată donaţiile au constat în mobilier, instrumentar și alte bunuri donate spitalului, venind astfel în sprjinul pacienţilor şi totodată ca un suport pentru persoanele aflate în situaţie de risc social şi vulnerabilitate de pe teritoriul municipiului Medgidia.

„Suntem onorați atât de prezența lor la Medgidia, cât și de grija pe care voluntarii o acordă fiecărui transport în parte. Le mulţumim prietenilor noştri din Germania pentru solidaritatea de care dau dovadă, fiind prezenţi activ faţă de nevoile noastre!Mulţumesc Primăriei Municipiului Medgidia pentru tot sprijinul acordat, respectul şi recunoştinţa comună faţă de sprijinul Crucii Roşii Germania“, au transmis reprezentanții Crucii Roșii din Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*