Avarie RAJA în Constanța. Apa este oprită în zona Faleză Nord

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenite astazi, 28 februarie 2017, pe strada Dragoslavelor, din municipiul Constanta, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupra furnizarea de apa in intervalul orar 11,00-13,00.

Sunt afectati consumatorii situati in perimetrul delimitat de strazile Ciprian Porumbescu, Unirii, Economu, bd. Mamaia si Punctele Termice 33 si 35. De asemenea, la PT 31, se va furniza apa cu presiuni reduse.

“Ne cerem scuze tuturor abonatilor afectati, pe care ii asiguram ca echipele RAJA fac tot posibilul pentru remedierea avariei intr-un timp cat mai scurt si pentru reluarea funizarii de apa la parametri optimi”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*