FOTO VIDEO Şofer al RATC prins în timp ce fura motorină din rezervorul autobuzului pe care îl conducea

Sofer RATC prins de jandarmi în timp ce fura motorina din autobuz. FOTO GJM Tomis

Nici nu a intrat bine în tură, că un angajat al RATC Constanţa ca şi şofer s-a apucat să îşi golească motorina din rezervor în bidoane de plastic. Ghinionul său a fost că prin zonă a trecut un echipaj de jandarmi cărora le-a atras atenţia.

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se afla în misiune de menţinere şi asigurare a ordinii şi siguranţei publice în Constanţa, a observat în jurul orei 5.30 în apropiere de zona “Sere”, la capătul de linie a autobuzului 101, pe şoferul unui mijlocului de transport, în timp ce transporta de la autoturismul proprietate personală la autobuz, mai multe recipiente de plastic goale. Şoferul a închis portbagajul, s-a suit în autobuz şi a pornit o pompă electrică. După câteva momente, jandarmii au urcat în mijlocul de transport şi l-au surprins pe şofer în partea dreaptă spate, în timp ce scotea printr-o trapă, combustibil, cu ajutorul unei miniinstalaţie, formată dintr-o pompă conectată la tabloul electric şi care era prevăzută la un capăt cu un furtun.
În partea din spate a autobuzului jandarmii au mai găsit două recipiente de plastic, de zece litri, pline cu combustibil cu miros specific de motorină şi alte două recipiente goale care urmau să fie umplute. Pe numele acestuia, au fost întocmite actele de sesizare pentru fapta de furt calificat, acestea vor fi predate cu celelelate bunuri, la Secţia 4 Constanţa pentru continuarea cercetărilor.
Contactat telefonic, directorul RATC Constanţa, Bogdan Niţă a declarat că se va întruni o comisie de disciplină şi cel mai probabil contractul de muncă al şoferului în cauză va fi desfăcut.


Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*