FOTO Seară cu accidente în Constanța

Un viraj la un moment nepotrivit s-a transformat în accident rutier. FOTO IPJ Constanța

În seara de luni 5 martie, în decurs de aproximativ patru ore, polițiștii au înregistrat un număr de două accidente rutiere, toate înregistrate pe raza municipiului Constanța

Primul eveniment rutier a fost sesizat polițiștilor în jurul orei 19.20, acesta fiind înregistrat pe bulevardul Tomis în zona Rovere. Aici, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, din municipiu, dinspre strada Tulcei către strada Aurel Vlaicu, moment în care a surprins și accidentat un bărbat de aproximativ 60 de ani, care se angajase în traversarea străzii, pe marcaj pietonal. Echipajul medical ajuns la fața locului l-a găsit pe bărbatul accidentat, în stop cardiorespirator. S-a efectuat protocolul de resuscitare și s-a reușit restabilirea funcțiilor vitale, fiind transportat la Spitalul Județean Constanța.

În jurul orei 23.00, un tânăr, de 24 ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, iar în intersecția cu strada Nicolae Iorga ar fi efectuat viraj la stânga fără a se asigura. Atunci a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula din sens opus, acesta fiind ulterior proiectat pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula regulamentar. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui bărbat de 51 de ani, conducătorul celui de-al doilea auto.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*