Aproximativ 180 de polițiștii constănțeni vor fi la datorie în minivacanța prilejuită de Ziua Unirii Principatelor Române

Aproximativ 180 de polițiștii constănțeni vor fi la datorie în minivacanța prilejuită de Ziua Unirii Principatelor Române. FOTO cu rol ilustrativ

Aproximativ 180 de polițiști constănțeni vor fi la datorie, zilnic, în perioada 20 – 24 ianuarie, pentru asigurarea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică, precum și pentru preîntâmpinarea unor evenimente neplăcute.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, polițiștii din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigare a criminalității economice, prevenire și nu numai vor acționa pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea afecta siguranța comunității.

De asemenea, pentru prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea respectării normelor legale privind circulația pe drumurile publice de către toți participanții la trafic, polițiștii rutieri vor fi prezenți pe drumurile naționale și județene. Vor fi folosite atât aparatele radar, cât și aparatele etilotest și drug-test, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*