Percheziții în Constanța și Iași la traficanți de droguri. Trei persoane au fost arestate

Drogurile găsite asupra a trei persoane în Constanța. FOTO Poliția Română - DIICOT

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iaşi și Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, în zilele de 26 și 27 aprilie, 3 percheziții domiciliare, în județele Iași și Constanța. Au fost vizate mai multe persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Astfel, două persoane au fost depistate în flagrant delict, pe raza județului Constanța, în timp ce efectuau tranzacții cu cocaină și ecstasy.

Totodată, în urma efectuării a trei percheziții domiciliare la patru persoane cercetate în cauză, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de droguri de mare risc, sume de bani, precum și alte bunuri care au servit la derularea activității infracționale.

Din cercetările efectuate au rezultat indicii că, în perioada 2018 – prezent, una dintre persoanele în cauză s-ar fi aprovizionat, periodic, cu cantități importante de droguri de mare risc ( cocaină și MDMA), pe care le-ar fi comercializat atât în mod personal, cât și prin intermediul altor persoane, în Bacău, Iași și Constanța, obținând astfel beneficii materiale ilicite.

Trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.

La data de 28 aprilie, procurorii D.I.I.C.O.T . – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a trei persoane, iar ulterior Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*