FOTO Șase victime în urma unui grav accident rutier petrecut la ieșire din Ovidiu

Șase victime în urma unui grav accident rutier petrecut la ieșire din Ovidiu. FOTO ISU Constanța

Șase persoane au fost rănite, joi seară, în urma unui accident rutier grav petrecut pe DN 2A, la ieșire din Ovidiu, cinci dintre victime fiind transportate la spital.

Salvatorii ISU „Dobrogea” au fost solicitați să intervină, joi seară, la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Ovidiu, la intersecția dintre DN 2A și DJ 87, în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului au rezultat șase răniți, două dintre victime rămânând încarcerate.

La fața locului, pompierii constănțeni au intervenit cu o autospecială de descarcerare grea, două echipaje de prim ajutor SMURD B și un echipaj terapie intensiva mobilă SMURD C.

Cinci dintre răniți, unul în stare confuză și patru conștienți, au fost transportați la spital cu diverse politraumatisme.

La fața locului se află și polițiști rutieri care urmează să stabilească în ce fel s-a produs accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*