FOTO Accident grav în localitatea Valu lui Traian cu două TIR-uri implicate

În urma impactului, cabina TIR-ului a fost distrusă. FOTO ISU Dobrogea

A fost nevoie de intervenția pompierilor de la Descarcerare pentru a-l scoate din cabina unui TIR pe un șofer rănit. Accidentul rutier s-a produs în dimineața de 4 aprilie, în localitatea Valu lui Traian.

Evenimentul rutier s-a produs la ora 3.50, după ce, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat de 62 de ani care conducea un ansamblu de vehicule pe DN3, în localitatea Valu lui Traian, a pierdut controlul volanului. TIR-ul care se deplasa dinspre Murfatlar spre Constanța, s-a îndreptat către partea dreaptă a drumului și a intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule, care se afla staționat.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto, care a rămas prins între resturile contorsionate ale cabinei. A fost solicitat la fața locului un echipaj de descarcerare al ISU Dobrogea. După ce pompierii au scos victima, aceasta a fost preluată de către o ambulanță de Asistență Terapie Intensivă și transportată la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*