Un cetățean indian stabilit în Constanța a fost dat dispărut

Singh Paramjit a fost dat dispărut. FOTO IPJ Constanța

Un cetățean indian domiciliat în municipiul Constanța a fost dat dispărut după de în cursul zilei de 16 mai a plecat voluntar de la domiciliu și nimeni nu a mai putut da de el. 

Polițiștii Secției 4 au fost sesizați cu privire la dispariția lui Singh Paramjit, de 30 de ani, cetățean de origine indiană, domiciliat în municipiul Constanța, unde era angajat la o societate comercială. La data de 16 mai acesta ar fi plecat în mod voluntar de la locul de cazare, având asupra sa actele, banii din salariu și un troler cu haine.

Bărbatul are 1.75 m înălțime, 70 de kilograme, constituție atletică, păr negru tuns scurt, ochi negri.

La data plecării, bărbatul purta un hanorac de culoare maro, pantaloni sport de culoare verde și pantofi sport de culoare galbenă cu maro.

Cetățenii care pot furniza informații despre acesta sunt rugați să contacteze Secția 4 Poliție, tel. 0241/614.505 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241/611.364.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*