FOTO Razie în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța

Razie în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța

Sancțiuni în sumă totală de aproape 1.500 de lei au fost aplicate de oamenii legii din Constanța în urma unei razii efectuate, joi dimineață, în cartierul Henri Coandă.

Peste 180 de polițiști, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, jandarmi, polițiști locali și reprezentanți ai RAEDPP au desfășurat, joi dimineață, în intervalul orar 06.00 – 09.00, o acțiune în cartierul Henri Coandă din municipiul Constanța, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor prevăzute de Legea nr. 55/2020.

În urma activităților, cele peste 180 de forțe de ordine prezente au verificat aproximativ 1.000 de persoane și 20 de autoturisme, fiind aplicate 19 sancțiuni contravenționale, dintre care 17 la O.U.G. 97/2005 privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români și două la Legea 55/2020, în valoare de 1.475 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*