FOTO RAJA anunță că lucrările de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat sunt în grafic

Lucrările de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat sunt în grafic. FOTO: RAJA

RAJA anunță că lucrările executate noaptea trecută, 11 spre 12 mai, de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat, din zona Stației de Pompare Caragea Dermen din municipiul Constanța, sunt în grafic, preconizând că la ora 10,00 se va relua furnizarea apei în toate zonele afectate:

  • cartierele Palazu Mare, Tomis Plus, Boreal și Impact;
  • zona comercială Nord ( Carrefour, Dedeman și Selgros);
  • Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de bd. Tomis și str. Baba Novac.

Cele 16 echipe de intervenție, dotate cu toate utilajele necesare au lucrat la foc continuu, pentru respectarea graficului și a termenelor de finalizare a intervențiilor.

Investiția face parte din Contractul de Lucrări CL32 – Reabilitare conducte aducțiune Constanța, în valoare de 39.817.836,81 lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), și constă în înlocuirea conductelor de aducțiune de la nivelul cișmelelor și a stațiilor de pompare Caragea Dermen, Călărași și Palas.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*