Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari, dotat cu aparatură modernă

Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari, dotat cu aparatură modernă. FOTO CJ Constanța

Centrul Multifuncțional de Sănătate Năvodari, secție exterioară a SCJU Constanța, a primit joi, 2 septembrie, o sponsorizare, cu ajutorul căreia, unitatea medicală va putea oferi posibilități mult mai bune de monitorizare și tratament, pacienților care se adresează acesteia.

„Pentru locuitorii din zona de nord a județului, dar și pentru turiștii prezenți pe litoral în perioada sezonului estival, dezvoltarea Centrului Multifuncțional de Sănătate din Năvodari este extrem de necesară. Așa cum am mai spus, acest centru, nu doar că nu va fi desființat, ba mai mult, astăzi vorbim despre dezvoltarea acestei unități medicale, despre îmbunătățirea activității și calității actului medical prin achiziționarea unor echipamente de ultimă generație, atât de necesare năvodărenilor și locuitorilor din localitățile învecinate”, a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Astfel, unitatea medicală a fost dotată cu două ventilatoare mecanice pneumatice portabile, un electrocardiograf EKG cu măsuță, un defibrilator, un monitor de semne vitale, o targă universală, două trolii de urgență și un echipament multifuncțional Konica Minolta. Achiziția acestor echipamente de ultimă generație a fost realizată cu sprijinul Băncii Comerciale Române, și se ridică la valoarea de 25.000 de euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*