FOTO Primarul Valentin Vrabie și consilierii locali din Medgidia au depus jurământul de învestitură

Primarul Valentin Vrabie a depus jurământul de învestitură

Autoritățile locale din municipiul Medgidia au organizat, duminică, 1 noiembrie, ceremonia de depunere a jurământului și învestire în funcție a primarului reales Valentin Vrabie și a membrilor noului Consiliu Local, în urma rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

Mandatul primarului Valentin Vrabie a fost validat de către Judecătoria Medgidia, iar prin Ordinul emis de Prefectul județului Constanța, duminică, 1 noiembrie, edilul în funcție a depus jurământul pentru următorul mandat.

„Astăzi, am depus jurământul pentru un nou mandat de primar al municipiului Medgidia. Mulțumesc tuturor cetățenilor municipiului Medgidia pentru încrederea uriașă pe care mi-au acordat-o și doresc noilor membri ai Consiliului Local putere de muncă și înțelepciune în luarea deciziilor care privesc comunitatea noastră”, a declarat primarul reales, Valentin Vrabie.

La eveniment au fost prezenți prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, subprefectul județului Constanța, Aura Bozdoacă, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, prim-vicepreședinte PNL Constanța, Vasile Delicoti dar și Gelil Eserghep, președinte UDTTMR.

„Dumnealor ne-au asigurat și pe această cale de tot sprijinul pentru a duce la bun sfârşit toate proiectele necesare pentru dezvoltarea Medgidiei”, a mai spus Valentin Vrabie.

Cu aceeași ocazie a avut loc și ședința privind ceremonia de constituire a noului Consiliu Local.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*