Dezbatere publică privind taxele locale organizată de Primăria Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Primăria Municipiului Medgidia organizează joi, 08 decembrie, o dezbaterea publică privind impozitele și taxele locale.

Astfel, de la ora 10.00, în sala de ședințe a instituției, va fi dezbătut proiectul „Menținerea impozitelor și taxelor locale care constau într-o anumită sumă în lei sau care sunt stabilite pe baza unei anumite sume în lei, precum și limitele amenzilor care se fac venit la bugetul local, care se indexează anual pe baza ratei inflației, aplicabile în anul fiscal 2023”.

Propunerea de proiect a fost publicată spre consultare pe site-ul Primăriei Municipiului Medgidia, la rubrica Interes Public – Transparență decizională în data de 04 noiembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*