Virginia Uzun, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Eforie, a depus listele de semnături necesare validării candidaturii

Virginia Uzun, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Eforie, împreună cu echipa propusă pentru Consiliul Local.

Virginia Uzun, candidatul PSD la funcția de primar al orașului Eforie, împreună cu echipa de consilieri locali pe care o va supune votului concetățenilor săi pe 27 septembrie, s-a deplasat, luni, la Constanța, în vederea înregistrării la Judecătorie a documentelor necesare pentru înscrierea în cursa electorală, validate anterior de Biroul Electoral de Circumscripție.

„Candidez pornind de la ideea că voi fi un altfel de primar. Un primar a cărui ușă va fi permanent deschisă, un primar atent la problemele și necesitățile tuturor, un lider în jurul căruia să construim o comunitate trainică, într-un oraș cu care să ne mândrim. Am alături de mine o echipă de consilieri pe care o consider reprezentativă pentru populația orașului nostru, cu oameni foarte bine pregătiți și responsabili, oameni cu reușite profesionale și personale notabile, oameni cu viziune, care vor lupta pentru dezvoltarea unitară a celor două localități componente ale orașului nostru, cu competență și eficiență, cu iubire de oameni și curaj! Consider de asemenea că asumarea funcției de primar trebuie făcută în folosul oamenilor, a îmbunătățirii vieții lor de zi cu zi, iar principalul obiectiv este acela de a construi o comunitate puternică și de a face din localitatea noastră un oraș-stațiune modern, la standardele impuse de secolul al XXI-lea”, a declarat Virginia Uzun după depunerea documentelor pentru candidatură la Judecătoria Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*