FOTO Manifestări dedicate Înălțării Domnului și Zilei Eroilor, organizate la Medgidia

Eroii au fost comemorați la Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

Înălțarea Domnului – Ziua Eroilor reprezintă o sărbătoare importantă dedicată cinstirii și omagierii tuturor eroilor care au pierit în luptele pentru apărarea țării.

În zi de sărbătoare, la Monumentul Eroului Român din Medgidia au fost organizate tradiționalele manifestări dedicate acestei sărbători.

După intonarea imnului de stat, a fost oficiată slujba religioasă de pomenire a ostașilor români, urmată de festivitatea depunerii de coroane de flori.

Prezent la manifestări, edilul Valentin Vrabie și-a prezentat omagiul și a depus o coroană de de flori din partea administrației locale.

„În această zi sfântă, Ziua Înălțării Domnului, îmi îndrept gândurile mele de respect și recunoștință către eroii căzuți la datorie pentru întregirea patriei, în teatrele de operații internaționale, în misiuni pe teritoriul național sau în alte evenimente care au marcat istoria patriei noastre și a poporului român. Avem cu toții datoria de a ne onora eroii și de a învăța lecția devotamentului, demnității și sacrificiului de care aceștia au dat dovadă. Glorie eternă Eroilor României” transmite edilul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie.

Ca de fiecare dată au depus coroane de flori și reprezentanți ai instituțiilor publice locale, ai asociațiilor și organizațiilor din Medgidia. Evenimentul s-a încheiat cu defilarea gărzii de onoare și prezentarea onorului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*