FOTO Primăria Seimeni face investiții pentru o infrastructură modernă. Mai multe străzi din comună sunt asfaltate

Asfaltări în Seimeni. FOTO Primăria Seimeni

Primăria Seimeni a demarat un amplu proiect de asfaltare pentru a asigura o infrastructură modernă și sigură. Cu o valoare totală de 11.452.098,74 lei cu TVA inclusă, această investiție reprezintă un pas semnificativ către îmbunătățirea vieții locuitorilor din zonă.

Asocierea între SC Building Construction Mea SRL și SC G&M Road Building Engineering SRL aduce împreună expertiză și experiență în domeniul construcțiilor de infrastructură, asigurând astfel că lucrările vor fi realizate conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Bugetul alocat pentru acest proiect este susținut în mare parte de Programul Național de Investiții Anghel Saligny, cu o valoare de 7.500.000,00 lei, restul sumei fiind acoperit de bugetul local în valoare de 3.952.098,74 lei.

Lucrările au început în vara anului trecut și durata lor este estimată la 22 de luni.

Sunt incluse în cadrul acestui proiect străzi din satele Seimeni, Seimenii Mici și Dunărea.

Astfel, în satul Seimeni vor fi modernizate strada Stan Greavu, strada Grădiniței, strada Scărilor, strada Ing. Florescu Ion, stradaViorelelor, strada Preot Petculescu, strada Preot Marin Ionescu, strada Dorului, strada Salcâmilor.

În Seimenii Mici, lucrările au loc pe strada Lunii, strada Ramadanului – tronson 1, strada Ion Tentu, strada Ion Răileanu, tronson 1, strada Romana, strada Tănase Scatiu – tronson 1, strada Tănasa Scatiu – tronson 2, strada Zambilelor, strada Gheorghe Malcu, strada Salcâmilor – tronson 1, strada Salcâmilor – tronson 2, strada Marin Dragomir, strada Viilor,  strada Prelungirea Domnească, strada Gheorghe Chirilă, tronson 1 și 2, strada Școlii, tronson 1 și 2.

De asemenea, în satul Dunărea vor fi reabilitate  strada Poștei, strada Pinului, strada Crinului, tronson 1 și 2, strada Stadionului, tronson 1, strada Bisericii, strada Plopilor, tronson 1 și 2, strada Răsăritului, tronson 1 și 2, strada Șeptarilor.

Un aspect crucial în cadrul acestui proiect este asigurarea calității lucrărilor. Prin efectuarea de probe de laborator la fiecare etapă și la fiecare tronson de drum conform caietelor de sarcini aprobate, se garantează că lucrările vor îndeplini standardele de calitate impuse și vor oferi o durabilitate maximă în timp.

Primarul Mitică Șerban a subliniat importanța acestor lucrări pentru comunitate.

“Investiția în infrastructură este investiție în viitorul comunei noastre. Prin modernizarea și asfaltarea acestor drumuri, ne asigurăm că locuitorii noștri vor beneficia de condiții de circulație mai bune și de o calitate a vieții îmbunătățită. Este un pas important în dezvoltarea durabilă a comunității noastre”, a declarat primarul Mitică Șerban.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*