Un TIR s-a răsturnat în apropierea localității Nicolae Bălcescu

TIR răsturnat. FOTO SAJ Constanța

Un TIR s-a răsturnat în apropierea localității Nicolae Bălcescu și a blocat traficul rutier pe un fir.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2A Constanța-Hârșova, la ieșire din localitatea Nicolae Bălcescu, județul Constanța, un autotren încărcat cu ulei alimentar s-a răsturnat, luni, 3 iulie, pe partea carosabilă, blocând un sens de deplasare. Potrivit primelor date, șoferul tirului a suferit răni ușoare, fiind evaluat medical. El a refuzat să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul rutier s-a desfășurat alterinativ, pe un fir,  timp de câteva zeci de minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*