CTnews TV: Primarul Vasile Delicoti face bilanțul investițiilor din 2023 și prezintă proiectele pentru 2024

Vasile Delicoti, primarul din Poarta Albă și jurnalistul Adrian Boioglu FOTO Mitică Raftu

Vasile Delicoti, primarul din Poarta Albă, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV.

Cu acest prilej, Vasile Delicoti a făcut un bilanț al investițiilor din 2023 și a prezentat și câteva proiecte pentru acest an.

Astfel, un proiectul gaze are ca termen de execuție până în mai 2024. De asemenea, asfaltările continuă în funcție și de fenomenele meteorologice și trebuie finalizate în acest an.

De asemenea, primarul din Poarta Albă are un proiect pentru reabilitarea dispensarului și a grădiniței din Galeșu.

Vasile Delicoti anunță și înființarea unui parc fotovoltaci, un proiect de aproape 1,6 milioane de lei cu TVA, finanțat de Ministerul Energiei prin Fondul de Modernizare

Totodată, el a mai afirmat că lucrările în cadrul proiectului “Înființare piste de cicliști în comuna Poarta Albă, județul Constanța” au început la data de 1 octombrie 2023, iar traseul proiectat se întinde pe o lungime totală de 2.157 de metri.

Primarul a spus că în vară au fost finalizate lucrările de reabilitare și extindere la Școala Generală nr.1 din Poarta Albă prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL II), cu o valoare finală a contractului de lucrări de 5.856.098,30 lei, cu TVA inclusă.


De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*