FOTO Primăria Ovidiu a încheiat lucrările la capela mortuară situată în cimitirul ortodox nou

Primăria Ovidiu a încheiat lucrările la capela mortuară situată în cimitirul ortodox nou. FOTO Primăria Ovidiu

Primăria Ovidiu a finalizat lucrările privind construirea capelei mortuare a orașului, situată în cimitirul ortodox nou.

Acest proiect cu destinație socială, realizat din bugetul local, va fi folosit de către parohiile din Ovidiu, Poiana și Culmea. Vor fi puse la dispoziție cu titlu gratuit: spațiu special amenajat pentru priveghi;  bucătarie modernă, complet utilată cu aparatură electrocasnică și veselă; sală de servit masa pentru 60 persoane, dotată cu mobilier; grupuri sanitare.

“Am început construcția acestui proiect anul trecut, din bugetul propriu, iar în acest an am finalizat lucrarea, ne-am ocupat de partea de dotări interioare, amenajarea curții și a spațiilor verzi. Prin această investiție, venim în sprijinul locuitorilor ce trec prin momente dificile, fiind totul pus la dispoziție gratuit” – a declarat George Scupra, primarul orașului Ovidiu.             

Capela are o suprafață construită totală de 225 mp și este compusă din: spațiu priveghi, sală de mese, bucătărie, spații multifuncționale, cameră tehnică și holuri de acces. În exterior a fost realizată aleea pietonală și auto, au fost plantați copaci decorativi și gazon, a fost montat mobilier urban și a fost construit un lumânărar.

Sfințirea capelei va avea loc joi, 04 aprilie 2024, începând cu ora 12:00,  în prezența I.P.S Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului și a preoților din toate parohiile de pe raza UAT Ovidiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*