FOTO Primăria Constanța și angajații Polaris M Holding continuă curățenia generală în Constanța și Mamaia

Continuă curățenia generală în Constanța și Mamaia. FOTO Primăria Constanța

Echipele municipalității, ale operatorului de salubrizare, Polaris M Holding, precum și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat, sunt prezente în toate cartierele constănțene și colectează deșeurile menajere și resturile vegetale rezultate din curățenia arborilor plantați pe aliniamentele stradale și a spațiilor verzi din jurul imobilelor.

Pe lângă curățenia stradală, măturarea sau spălarea trotuarelor, aspirarea frunzelor, igienizarea platformelor pentru colectarea gunoiului, echipele execută lucrări de curățenie și în parcuri, piețe, locuri de joacă zone publice, căi de acces, faleza Cazinoului. După curățarea platformelor, lucrătorii municipalității amplasează momeli toxice pentru combaterea rozătoarelor. Acțiunile de deratizare au loc periodic și sunt extrem de necesare pentru menținerea stării de sănătate a întregii populației.

În paralel, în stațiunea Mamaia continuă curățenia generală, astfel încât, până la 1 Mai, să ne bucurăm de o stațiune curată. Echipele de muncitori acționează succesiv în zonele de intervenție și efectuează lucrări de igienizare prin spălarea trotuarelor și a carosabilului, colectarea deșeurilor vegetale, montarea de borduri, îndepărtarea nisipului adus de vânt pe promenadă, în zonele publice și pe căile de acces.

Concomitent, agenții economici din stațiune au început operațiunile de curățenie a incintelor proprii pentru a veni în întâmpinarea vizitatorilor cu servicii de calitate și în condiții igienico sanitare sigure.

Pentru desfășurarea în bune condiții a activităților de igienizare solicităm sprijinul tuturor cetățenilor, agenților economici și a instituțiilor publice de a respecta normele generale de curățenie și bun simț.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*