Explozie în zona unui dig din Costinești. Primele informații indică faptul că ar fi vorba de o mină marină

Mină marină. FOTO cu rol ilustrativ

O explozie a avut loc în dimineața de luni, 14 august, în zona unui dig din Costinești, iar primele informații indică faptul că ar fi vorba de o mină marină.

ISU Constanța a anunțat că pompierii au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că s-a produs o explozie în zona unui dig din Costinești, iar din primele informații ar fi vorba despre o mină marină.

“În această dimineață, în jurul orei 9.00, am fost solicitați prin apel la 112 să intervinim în stațiunea Costinești acolo unde a avut loc o explozie pe dig. La fața locului au fost alocate rapid mai multe resurse din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța, de la stația Tuzla o autospecială de stingere, un echipaj de prim-ajutor și de asemenea, ambarcațiunea RIB, iar în aceste momente vor pleca și colegii cu echipajul CBRN. Ajunși la fața locului, colegii au perimetrat zona și au constatat faptul că este vorba de o explozie în dig. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a explicat Ana Maria Stoica.

Cel mai probabil explozia s-ar fi produs după ce o mină marină care plutea pe mare s-a lovit de dig.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*