FOTO Polițiștii locali constănțeni au început monitorizarea unor zone din municipiu

Polițiștii locali au aplicat mai multe sancțiuni. FOTO DGPL Constanța

În cadrul unei acțiuni tematice derulate în cursul zilei de 26 octombrie, în intervalul orar 14.00-22.00  de către polițiștii din cadrul Direcției Generale a Poliției Locale Constanța, au fost monitorizată o zona de nord a municipiului.

În cadrul acestei acțiuni, un număr de zece polițiști locali au monitorizat, pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 2, următoarele cartiere și zone din municipiul Constanța: Tomis Nord, Tomis Plus, Palazu Mare, Campus Universitar, Eden, Dacia, Trocadero, Anadalchioi, Henri Coandă, Victoria, Piața Tomis 3, Piața Cireșica, Piața Brotacei, Parcul Tăbăcărie, etc.

Polițiștii locali au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.760 lei, pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, a celor de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța, dar și cele de comerț, transport în regim de taxi și în regim de închiriere și a regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi.

Au fost verificate 5 autovehicule și legitimați conducătorii auto, în limitele competențelor, a fost întocmita o notă de constatare, au fost legitimate 29 persoane și 8 persoane au fost conduse la sediul Direcției Generale Poliția Locală în vederea stabilirii identității și s-au dispus 6 măsuri complementare de confiscare a bunurilor și mărfurilor supuse comercializării ilicite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*