FOTO Incendiu puternic la bordul unei nave din Portul Midia

Un puternic incendiu a izbucnit pe o navă din portul Midia Năvodari. FOTO ISU Dobrogea

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o nava, în portul Midia Năvodari. Se pare că focul a izbucnit în bucătăria navei.

La locul incendiului au fost alocate 3 autospeciale de stingere din cadrul a mai multor subunități ale Inspectoratului pentru Situații de urgenta Dobrogea al județului Constanța și un echipaj de prim ajutor.

Din primele informații, nu sunt persoane surprinse în interior.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*