Un șofer beat a omorât o persoană și a rănit grav alte două în urma unui accident rutier între localitățile Viroaga și Negru Vodă

O persoană a decedat iar alte două au fost grav rănite. FOTO ISU Dobrogea

O persoană decedată și alte două au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs în seara de 15 mai între localitățile Viroaga și Negru Vodă. Evenimentul rutier s-a produs după ce una dintre mașini care circula necontrolat pe șosea, șoferul fiind băut, a lovit-o pe cealaltă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 21.10, când, potrivit reprezentanților IPJ Consranța,  un bărbat de 29 de ani a condus un autoturism pe DJ 391, dinspre localitatea Viroaga către Negru Vodă, iar la un moment dat, deoarece se deplasa în zig-zag, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, care circula din spatele său și care a efectuat manevră de depășire.

În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile, iar cel de-al doilea auto a lovit un cap de pod. A rezultat decesul la fața locului a unui bărbat de 43 de ani, pasager pe locul din dreapta față din al doilea autoturism și vătămarea corporală gravă a unui bărbat de 24 de ani, pasager pe bancheta din spate din același autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul primului conducător auto, de 29 de ani, rezultatul indicând o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*