FOTO Accident rutier la ieșire din Năvodari. Trei persoane au fost rănite

Graba și neatenția șoferului au dus la producerea unui accident rutier. FOTO IPJ Constanța

Un șofer care a ignorat două indicatoare rutiere aflate într-o intersecție a provocat un accident rutier la ieșirea din Năvodari. 

Accidentul s-a produs la ora 18:00, când, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, a condus un autoturism pe strada Principală din Năvodari către DJ 226. Când a ajuns la intersecţia cu aceasta, a ignorat indicatorului rutier STOP şi a indicatorului de obligare la dreapta și a pătruns în intersecţie şi cu intenţia de a efectua viraj la stânga. Atunci a intrat în coliziune cu o autoutilitara, ce tracta o semiremorca, condusă de un barbat, în vârstă de 50 de ani, pe DJ 226, dinspre Lumina către Năvodari.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile și a rezultat vătămarea corporală uşoară a primului conducător auto, precum şi a pasagerelor, de 44, respectiv 19 ani din autoturism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*