FOTO Polițiștii constănțeni au descins la locuințele mai multor suspecți implicați într-un scandal cu arme albe

Suspecții scandalului din Medeea au fost vizitați acasă de către polițiști. FOTO IPJ Constanța

În seara de 28 aprilie, pe strada Medeea din Constanța a izbucnit un scandal între două grupuri de persoane, scandal în care au fost folosite arme albe și obiecte contondente și în urma căruia, două persoane au ajuns la spital. Aceasta este urmarea confruntării de la începutul lunii aprilie, între familiile Petrache și Căldăraru. Lăsați liberi după ambele confruntări, suspecții au fost săltați în dimineața de 3 mai după ce pe numele lor au fost emise mandate. 

Prima confruntare între cele două părți a avut pe 9 aprilie, când, potrivit unor imagini de pe camerele de supraveghere din zonă, un grup format din mai mulți indivizi apar înarmați cu bâte și tăbară pe un autoturis, apoi intră în curtea casei unde încep să spargă geamurile.

În seara de 28 aprilie, a urmat runda a doua când cele două familii s-au confruntat iar în stradă, cu bâte și arme albe. Doi bărbați, în vârstă de 53, respectiv 46 de ani, au fost transportați la SCJU Constanța pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis dosare de cercetare penală pentru… „săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe“.

În dimineața de 3 mai, polițiștii din cadrul Secțiilor 3, 4 și 5 Poliție Constanța împreună cu cei ai Secției 1 Rurală Constanța, sprijiniți de luptători ai Servicului pentru Acțiuni Speciale Constanța au pus în aplicare 10 mandate de aducere pe numele persoanelor implicate în scandalul de pe strada Medeea. Persoanele în cauză au fost conduse pentru audieri la Parchetul Curții de Apel Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*