FOTO VIDEO Accident mortal pe DN 38, în apropiere de Amzacea

În urma impactului, autoturismul a fost transformat în ceva de nerecunoscut. FOTO ISU Dobrogea

Un bărbat și-a pierdut viața în cursul zilei de miercuri 20 iunie, pe o șosea din județul Constanța, în urma unui accident rutier.

Tragedia s-a petrecut pe DN 38 între localitățile Comana – Amzacea, unde a avut loc un impact frontal între un TIR condus de un cetățean bulgar și un autoturism. În urma coliziunii, autoturismul a fost grav avariat, iar șoferul acestuia a fost practi sfârtecat. Șoferul autotrenului a scăpat cu răni ușoare.

La fața locului au ajuns echipaje medicale, polițiștii Serviciului Rutier și o autospeciala cu modul de descarcerare de la Garda Chirnogeni a ISU Dobrogea.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs evenimentul.

„La ora 11.50, un bărbat, de 37 de ani, a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Comana către Amzacea și, ajungând la km. 27+300m, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un șofer bulgar, de 51 ani. A rezultat decesul conducătorului autoturismului și vătămarea corporală ușoară a conducătorului ansamblului de vehicule“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În jurul orei 14.30, un alt accident rutier ce a a implicat un autotren s-a produs DN 2A, la un km înainte de intrarea în Hârșova. Aici, un autotren s-a răsturnat, rezultând două victime, dintre care una încarcerată.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*