FOTO VIDEO Accident mortal pe DN 38, în apropiere de Amzacea

În urma impactului, autoturismul a fost transformat în ceva de nerecunoscut. FOTO ISU Dobrogea

Un bărbat și-a pierdut viața în cursul zilei de miercuri 20 iunie, pe o șosea din județul Constanța, în urma unui accident rutier.

Tragedia s-a petrecut pe DN 38 între localitățile Comana – Amzacea, unde a avut loc un impact frontal între un TIR condus de un cetățean bulgar și un autoturism. În urma coliziunii, autoturismul a fost grav avariat, iar șoferul acestuia a fost practi sfârtecat. Șoferul autotrenului a scăpat cu răni ușoare.

La fața locului au ajuns echipaje medicale, polițiștii Serviciului Rutier și o autospeciala cu modul de descarcerare de la Garda Chirnogeni a ISU Dobrogea.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili exact condițiile în care s-a produs evenimentul.

„La ora 11.50, un bărbat, de 37 de ani, a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Comana către Amzacea și, ajungând la km. 27+300m, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, condus de un șofer bulgar, de 51 ani. A rezultat decesul conducătorului autoturismului și vătămarea corporală ușoară a conducătorului ansamblului de vehicule“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

În jurul orei 14.30, un alt accident rutier ce a a implicat un autotren s-a produs DN 2A, la un km înainte de intrarea în Hârșova. Aici, un autotren s-a răsturnat, rezultând două victime, dintre care una încarcerată.

Adauga valoare acestui articol "FOTO VIDEO Accident mortal pe DN 38, în apropiere de Amzacea"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News