Transport non stop al RATC pe perioada festivalului Neversea

Oameni in statie autobuz RATC. FOTO Catalin Schipor

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța vine în sprijinul participanților la festivalul NEVERSEA, prin implementarea „planificatorului de rute”, din secțiunea special creată www.ratc.ro/neversea.

În perioada festivalului NEVERSEA (joi, 5 iulie – duminică, 8 iulie), RATC va suplimenta oferta de transport cu o linie SHUTTLE BUS ”NEVERSEA” cu plecare din Mamaia spre Portul Tomis .

Traseul NEVERSEA:

  • Mamaia (Hotel Caraiman), B-dul Mamaia, B-dul Tomis, Str. Traian, Poarta 2 Port, Str. Termele Romane, B-dul Elisabeta, Str. Remus Opreanu, Portul Tomis
  • Str. Remus Opreanu, Portul Tomis, B-dul Elisabeta, Str. Traian, Str. Mihai Viteazu, B-dul Mamaia, Staţiunea Mamaia.

Autobuzele care deservesc această linie vor circula începând de joi, 05 iulie, ora 08:00 până duminică, 09 iulie 2018 ora 09:00.
Intervalul de succesiune va fi între orele 08:00 – 24:00, de 10 minute, iar între 24:00 – 08:00, de 16 minute.

Pentru această perioadă, se vor prelungi liniile 42, 44, 48, 51, 101C până în Portul Tomis, iar în intervalul 05 iulie 2018, ora 09:00 şi 09 iulie 2018, ora 09:00 programul de transport va fi non stop.

Liniile 2-43 și 5-40 vor circula și în intervalul orar 24:00 – 05:00 cu o succesiune de 30 minute.

“Recomandăm participanţilor la eveniment să achiziţioneze abonamente pentru 24 h la preţul de 5 lei, abonamente pentru 7 zile la preţul de 30 lei. De asemenea, pot achita contravaloarea călătoriei prin SMS conform indicaţiilor de pe afişele din autobuze sau la punctele de vânzare R.A.T.C.”, au transmis reprezentanții Regiei.

În portul Tomis va fi amplasat punct de vânzare bilete R.A.T.C. cu program non-stop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*