FOTO Persoanele care își improvizaseră adăposturi pe Valea Portului au fost trimise acasă de polițiștii locali, iar zona a fost igienizată de angajații Polaris M Holding

Nomazii de pe Valea Portului, trimiși acasă. FOTO Primăria Constanța
Nomazii de pe Valea Portului, trimiși acasă. FOTO Primăria Constanța

Zeci de persoane, care își făcuseră adăposturi improvizate pe Valea Portului din Constanța, între care ți 11 minori, au fost strânse și trimise acasă, sâmbătă dimineață, de echipe ale polițiștilor locali. La finalul acțiunii în zonă au ajuns și angajații Polaris M Holding, pentru a igieniza zona.

Polițiștii locali și cei din cadrul Secțiilor 3, 4 și 5 au descins la primele ore ale dimineții pe Valea Portului din Constanța, în zona Poarta 5 și prelungirea Traian.

În cadrul acțiunii privind depistarea celor care au improvizat adăposturi pe raza municipiului Constanța au fost descoperite 21 de persoane, între care 10 adulți și 11 minori, acestea fiind conduse la Secția 5 Poliție Constanța. În urma legitimării s-a stabilit ca din totalul de 21 de persoane, una are domiciliul în localitatea Băneasa, două în localitatea Adamclisi și 18 în Cobadin.

„Urmează efectuarea anchetelor sociale de către inspectori ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială Constanța și ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanța, sancționarea și predarea lor către reprezentanții primăriilor unde își au domiciliul”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța.

La fața locului au ajuns și angajații companiei de salubritate Polaris M Holding, care desfășoară acțiuni de igienizare în cele două zone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*