Moment aniversar la Hârșova: un bărbat din localitate a împlinit 100 de ani!

Moment aniversar la Hârșova: Constantin Cantacuz sărbătorit la împlinirea vârstei de 100 de ani! FOTO Primaria Hârșova
Moment aniversar la Hârșova: Constantin Cantacuz sărbătorit la împlinirea vârstei de 100 de ani! FOTO Primaria Hârșova

Sărbătoare mare, duminică, în Hârșova, un bărbat din localitate fiind aniversat la împlinirea vârstei de 100 de ani. Constantin Cantacuz a fost sărbătorit şi felicitat nu doar de rude, ci şi de autorităţile locale şi de preotul paroh.

În semn de înaltă prețuire şi respect pentru o viață, comunitatea locală, prin Primăria Orașului Hârșova și Parohia I – Sfinții Împărați Constantin și Elena, i-a organizat celebrarea împlinirii a 100 de ani a lui Constantin Cantacuz.

„Acest moment aniversar ne oferă tuturor plăcuta ocazie de a transmite admirația noastră pentru întreaga viață, bazată pe principii morale și credință, ceea ce poate fi un exemplu pentru noi toți. Cu prilejul împlinirii respectabilei vârste de 100 de ani, urăm sănătate, pace şi bucurii de la Dumnezeu!”, i-au urat lui Constantin Cantacuz la aniversarea  unui centenar de viață reprezentanții Primăriei Hârșova.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*