FOTO Performanțe de excepție ale Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică de la Constanța

Performanțe de excepție ale Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică. FOTO: Primăria Cumpăna

Sala Sporturilor din Constanța a găzduit, în perioada 2 – 4 iunie, Campionatului Național de Gimnastică Ritmică – Junioare II și III (9 – 12 ani), un eveniment deosebit ce a reunit cele mai talentate gimnaste din țară. Competiția a fost organizată cu succes de către Primăria și Consiliul Local Cumpăna, în colaborare cu Clubul Sportiv „Victoria” Cumpăna, Federația Română de Gimnastică Ritmică, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Tineretului și Sportului și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Echipa Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna, antrenată cu dăruire și pasiune de doamnele antrenor Elena Vlad și Luiza Cerbula, a demonstrat un nivel excepțional de pregătire și talent, obținând rezultate remarcabile și aducând onoare orașului lor. Cele opt gimnaste – Matei Miruna, Cășăriu Elena, Georgescu Bianca, Banciu Amalia, Luțan Antonia, Luțan Andrada, Ulrich Maya și Stîngă Delia – au adus în vitrina clubului nu mai puțin de 12 medalii, dintre care două de aur, patru de argint și șase de bronz.

Cășăriu Elena a fost una dintre protagoniste, obținând locul 1 la coardă, locul 2 la panglică și locul 3 la individual compus. Luțan Andrada a impresionat prin abilitățile sale, ocupând locul 2 la minge și locul 3 la măciuci, panglică și individual compus. Ulrich Maya a confirmat talentul său remarcabil, câștigând locul 2 la panglică și individual compus, precum și locul 3 la minge. Matei Miruna a încheiat competiția cu o performanță notabilă, obținând locul 3 la măciuci.

În urma acestor rezultate individuale remarcabile, echipa junioarelor I a Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna a reușit să obțină primul loc în clasamentul pe echipe, demonstrând unitate, sincronizare și perseverență. Acest rezultat de excepție reprezintă o recunoaștere a valorii gimnastelor și a eforturilor depuse de antrenori și club.

La competiție au participat în total 95 de gimnaste, reprezentând cele mai puternice cluburi ale României, cum ar fi ACS Alexandra Pavel, CSM Arad, CSS 2 Baia Mare, LPS Bihorul Oradea, ACS Carla Ritmic Gym, CSM Cluj Napoca, CSS 1 Constanța, ACS Dandri, CS Gloria Bistrița Năsăud, CS Olimpia București, CSM Ploiești, CSM Resița, ACS Ritmic Aly Gym, CS Sportul Studențesc, LPS Szasz Adalbert Tg. Mures, CSS1 Timișoara, CSS Triumf, CS UNEFS București, CSS Unirea Iași și, desigur, CS Victoria Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*