Masca, obligatorie în Piațeta Decebal și parcul de distracție acvatic „Butaqua” din Medgidia

Primăria și Consiliul Local Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Purtarea măștii de protecție devine obligatorie, după ora 18.00, în Piațeta Decebal și în parcul de distracție acvatic „Butaqua” din Medgidia.

Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Medgidia, în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța a dispus că în zonele aglomerate – promenadă, faleze, piațete, parcuri de distracție și agrement, este obligatorie purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, de către toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în intervalul orar 18.00 – 24.00.

Drept urmare, măsura este instituită în și în Medgidia, în Piațeta Decebal – zona cuprinsă între străzile Decebal și Republicii, precum și în parcul de distracție acvatic „Butaqua”, situat pe strada Poporului, sub podul rutier Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*