RAEDPP Constanța serbează Ziua Copilului în acest weekend, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie

Țara Piticilor. FOTO RAEDPP

RAEDPP a pregătit o serie de surprize pentru cei mici, în Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, în zilele de sâmbătă, 04 iunie și duminică, 05 iunie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Pe parcursul celor două zile, cel mai îndrăgit spațiu din municipiu dedicat celor mici va găzdui o sărbătoare a copiilor şi copilăriei, prin care va fi celebrată inocența, puritatea şi bucuria lucrurilor simple.

Copiii de toate vârstele se vor bucura de show-uri interactive, teatru de păpuși, o mulțime de jocuri, reprize de dans, desene pe asfalt, ateliere art & craft, picturi pe față și baloane modelate.

Programul evenimentelor este următorul:

Sâmbătă, 04 iunie:

  • Zona parc. În intervalul orar 10.00 – 14.00, o echipă de animatori va antrena copiii prezenți în mici jocuri, reprize de dans, desene pe asfalt, modelaj de baloane, ședințe de face painting, ateliere art & craft și activități cercetășești.
  • Zona scenă. Începând cu ora 17.00, Alice din Alice în Țara Minunilor, împreună cu Pălărierul Nebun, își invită prietenii la petrecere.
  • Între orele 18.00 – 18.45, pe scena amplasată în parc, vom oferi celor prezenți o piesă de teatru de păpuși foarte îndrăgită de către copii și deopotrivă de către adulți – Alice în Țara Minunilor.

Duminică, 05 iunie:

  • Zona parc. În intervalul orar 10.00 – 14.00, o echipă de animatori va antrena copiii prezenți în mici jocuri, reprize de dans, desene pe asfalt, modelaj de baloane, ședințe de face painting, ateliere art & craft și activități cercetășești.

Accesul la toate activitățile este gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*