FOTO Omul sfințește locul! Cum arată stadionul municipal “Iftimie Ilisei” după ce Primăria Medgidia a început să se ocupe de el

Stadionul Iftimie Ilisei din Medgidia, reabilitat de Primărie
Stadionul Iftimie Ilisei din Medgidia, reabilitat de Primărie

Imaginile de mai jos vorbesc de la sine. Gazonul a fost refăcut, porțile au fost vopsite și au plase noi, tribunele năpădite de buruieni au fost curățate și scaunele – reparate.

Fotografiile au fost postate pe Facebook de primarul Valentin Vrabie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*