FOTO VIDEO Căsuța lui Moș Crăciun de la Medgidia a luat foc în ajun

Căsuța lui Moș Crăciun de la Medgidia a luat foc
Căsuța lui Moș Crăciun de la Medgidia a luat foc

Incendiu mai puțin obișnuit în Piațeta Decebal din Medgidia chiar în ajunul Crăciunului. Căsuța lui Moș Crăciun a luat foc pe 24 decembrie.

Martorii spun că focul a pornit de la instalația electrică. O autospecială de la Detașamentul de Pompieri Medgidia a intervenit pentru limitarea extinderii flăcărilor. Echipele de intervenție au fost nevoite să spargă un perete și să decoperteze acoperișul căsuței pentru a stinge incendiul.

Din fericire, atât moșul, ajutoarele sale, cât și copiii aflați în parc au scăpat nevătămați.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*