Haideți să susținem copiii cu nevoi speciale la balul organizat cu ocazia „Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului“, organizat de Asociația „Cezar Nicolae“

Împreună putem face ceva pentru copiii cu nevoi speciale

Asociația Autism Cezar Nicolae va invită la Balul „SUITA“ din data de 31 martie, începând cu ora 15.00 la Bistro Evo în zona Peninsulară. Acesta este un eveniment, în care sărbătorim Ziua Internațională A Conștientizării Autismului este deschis publicului larg.

„Ne dorim că în această zi, timpul să rămână un concept abstract și împreună să SUSȚINEM, UNIM, INTEGRĂM, TRĂIM AUTISMUL (SUITA) prin emoții vibrante. BALUL SUITA este despre ei, despre noi și despre voi, cei care alegeți să cunoașteți această lume încărcată de culorile iubirii și ale sincerității“ a transmis Eleonora Nicolae, președinta Asociației.

Se promite o atmosferă destinsă, plină de zâmbete și veselie, mascote animate care vor distra copiii, tombolă cu obiecte decorative confecționate de copiii cu autism/ADHD și părinții acestora (realizate în cadrul atelierelor de art terapie oferite gratuit de către asociație), spectacol muzical inedit oferit de solistul Cristi Munteanu și artistul columbian Danny Mazo.

COD VESTIMENTAR: un articol de culoare albastră, în spiritul Zilei Autismului „Light it up Blue“

Balul SUITA este un eveniment caritabil, iar prin donațiile obținute vom putea asigură continuitatea Festivalului SUITA 2018, ediția a III-a. Fii și tu parte din comunitatea SUITA- O lume privită și simțită ALTFEL!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*