FOTO O conducătoare auto și doi minori răniți în urma unei depășiri eșuate

În urma manevrei de depășire, autoturismul a ajuns pe câmp. FOTO IPJ COnstanța

Trei persoane, dintre care doi minori, au ajuns la spital vineri după amiază, în urma producerii unui accident rutier.

Evenimentul rutier a avut loc, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, pe DN 22, în dreptul localității Sibioara, în jurulo orei 14.30. O femeie în vârstă de 45 de ani a condus un autoturism Matiz dinspre Constanța către Tulcea, iar în dreptul km. 274+900, a intrat în depășirea unui autotren format dintr-un autotractor cu semiremorcă, peste marcajul simplu discontinuu. Deoarece din sensul opus venea un alt autovehicul şi manevra de depăşire nu se putea face în siguranță, femeia a tras dreapta de volan și a acroșat partea din față a autotractorului.  Ulterior a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, precum și a celor doi pasageri din auto, fiind vorba despre doi tineri, în vârstă de 15, respectiv 17 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*